söndag 18 november 2012

Neppe och hans polare

Neppe och hans polare i Storskogen Zideway travare som lagt karriären på hyllan och numera ridhäst kompar i grabbhagen idag - nordisen Antons hovböld bråkar igen, han får göra sällskap i sjukhagen med Bajinn Storskogens primadonna nr 1 som tappat en sko (igen........)
 
Anton passar på att nappa åt sig lite grönare gräs på utsidan av hagen
 Carro har besök av drömhästen över dagen - han landar i stallet på väg mot Jägersro
Neppe slappar av på vägen hem efter att ha tränat tempoväxlingar på skogsvägen. På väg bortåt är det lite trögt fortfarande men det känns bättre och bättre för varje tur - idag red jag till 3:e vändplatsen, nytt rekord i meter hemifrån på tu man hand

Zidde är en cool kille bryr sig inte nämnvärt om att han varit ensam i hagen en stund
Anton och Bajinn däremot har full koll på att Neppe varit iväg och väntar glatt och hälsar välkommen hem!
Storskogens primadonna nr 2 distansaraben Glorhi är oxå en mycket cool donna som har full fokus på vad som går att äta ;)
Gårdens tonåring blivande distansaraben Grathea! Inte alla dagar hon ser så här glad och fridfull ut hittar gärna på bus och har tonåringens hela humörregister att spela på, påminner väldigt mycket om en viss Russlana ;)
 De 3-benta 
Ensamast i hela världen! Neppe vägrar lämna hörnet närmast Antons hage, står troget och hoppas Anton kommer över i rätt hage. Det kan bli en lång dag! Tur han har lite hull att ta av ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar