måndag 3 september 2012

Tuffa tider . . .

Sista veckan i hästlivet har varit TUFF - Mollan och Neppes "syskonkärlek" övergick helt plötsligt till något helt annat! INTE BRA ALLS!

 Det blev installning och separata hagar - mister Nepard är helt plötsligt en riktig "hingst" och vi drar många trådar med extra batteriel i som avskiljning mellan de två -lilla fröken Molina är ju inte helt pålitlig när det gäller stängsel och mister är inte sig själv dessa dagar så vi tar det säkra före det osäkra och tar in dem om nätterna tillsvidare
Tyvärr blir livet en hel del tråkigare för både häst och människa när alla måste gå i varsin rasthage istället för att strosa runt i den fina sommarhagen dygnet runt... Tänk om han kunde förstått det! Och på fredagen flyttade allas vår prins Åke till sitt nya hem dessutom - som ensam herre kvar i stallet kunde hans hormonpåslag inte kommit mer olämpligt! 
 
Nu testar vi med munkpeppar och håller tummarna för att det hjälper! Fina Annica bakade cupcake till oss mitt i natten för att muntra upp oss efter allt hagbyggande!
  
 Neppe fick ingen! Han får hålla sig till sina pepprade äppelklyftor!
Det är otroligt att en kille med den här oskyldiga uppsynen kan ställa till såna problem eller är det så att spånet läckt ur öronen... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar